Laat je verrassen in Leidschendam-Voorburg

 Bent u op zoek naar activiteiten en leuke bezienswaardigheden in Leidschendam-Voorburg? Vanaf vandaag kunt u terecht op de website www.lvverrast.nl voor alle bijzondere plekken die u in de gemeente kunt vinden. Van populaire historische bezienswaardigheden, monumenten, musea, theaters, wandelroutes, evenementen tot aan minder bekende plekken in de stad met veel inspiratie voor kunst en architectuur.

‘Laat je verrassen’ waaier

Afgelopen vrijdag heeft wethouder Astrid van Eekelen samen met een promoteam speciale ‘Laat je verrassen’ waaiers uitgedeeld vanuit een sloep over de Vliet.

Steun de lokale ondernemer

De gemeente zet de campagne ‘Laat je verrassen’ in om lokale ondernemers en de culturele sector te ondersteunen. Lokale ondernemers en partners uit de horeca, detailhandel, cultuur, erfgoed en recreatie hebben op de website een plekje gekregen.

“Leidschendam-Voorburg heeft verrassend veel te bieden en met de campagne ‘Laat je verrassen’ willen wij al het bijzonders dat Leidschendam, Voorburg en Stompwijk in zich heeft zowel on- als offline een podium geven. Met de campagne willen we de schatten uit onze gemeente onder de aandacht brengen bij de inwoners van de gemeente, maar ook daarbuiten”, vertelt wethouder Astrid van Eekelen.

De komende tijd zal de campagne op steeds meer plekken te zien zijn in de stad. Met promotie rondom toerisme en recreatie zet de gemeente Leidschendam-Voorburg in op éxtra werkgelegenheid en een sterke eigen identiteit binnen de regio.

Schatten aan de Vliet 

Genieten, cultuur opsnuiven, wandelen en fietsen. Dat zijn de ingrediënten voor de wandel- en fietstochten door Leidschendam, Voorburg én Stompwijk. Gebundeld in de brochure ‘Schatten aan de Vliet’ van het Erfgoedpodium Leidschendam-Voorburg. Vanaf 1 juli af te halen bij het VVV-punt in Museum Swaensteyn en bij de verschillende erfgoedlocaties. De routes zijn ook in de izi.TRAVEL-app te vinden.

Nieuwe activiteit?

Mist u nog een leuke activiteit die echt op de website zou moeten staan of wilt u meer weten over de website? Laat het ons dan weten door ons te bellen of mailen op mark@lvverrast.nl, Tel. 06 536 517 81.

Kijk op lvverrast.nl/activiteiten