Laatste kans!

Vorige week waren er drie straten uitgenodigd en kwamen er via Facebook leuke reacties. Elly was er om half 8 helemaal klaar voor. Tafeltjes, verf, servetten, schorten, kortom alles klaar gezet. Om 8.00 uur was ze er helemaal klaar mee, er is niemand gekomen. Tja, daar zit je dan met al je enthousiasme.  Ach de vorige bijeenkomsten maken veel goed.

Om het project af te ronden geven wij het héle dorp nog éénmaal de gelegenheid om een eigen vogelhuisjes te schilderen, behangen met servetten en te lijmen. Het vernissen en in de lak zetten is een service achteraf.

Dit wordt gehouden op dinsdag 31 augustus 2021 om half 8 in het Dorpspunt. Graag aanmelden voor zaterdag 28 augustus ivm het bestellen van de huisjes. Dit kan via de mail aan redactie@dorpsketting.nl of hobbycirkel@outlook.com. Ben je al eerder geweest maar vindt je het toch nog een keer leuk, meld je dan ook aan.

We willen ze voor burendag op gaan hangen. Heeft u zelf een plekje, zichtbaar voor het dorp bedacht dan mag u het huisje ook zelf ophangen. Kan aan een boom of aan uw eigen huis. In speeltuinen of langs het Hazepad zijn natuurlijk ook mooie plekken om de huisjes op te hangen.

Laatste kans dus… met dank aan Fonds 1818

Groeten, Petra