SKZ

Maandag 23 augustus

Thema voor de buitenschoolse opvang in de zomervakantie was Olympische Spelen, op maandag 23 augustus sluiten we dit thema af met een gezamenlijke sportdag SKZ breed, op het terrein van SJZ, de Olympiade.

Op de locatie van Stompwijk werken we al veel samen met S&W, sport en welzijn, een organisatie met veel kennis, medewerkers en materialen. Zij bedienen vanuit de gemeente Leidschendam de scholen en kinderen om mee te doen of kennis te maken met allerlei gesubsidieerde workshops/sportactiviteiten.

We willen ook in Zoeterwoude deze samenwerking gaan opzetten, we gaan/zijn hier ook over in gesprek met de Gemeente Zoeterwoude of zij hier ook een rol in kunnen spelen. Deze dag is dit jaar nog alleen voor de kinderen van SKZ maar uiteindelijk zou het geweldig zijn als we alle kinderen uit Zoeterwoude uit kunnen nodigen voor dit soort dagen, dat is een stip op de horizon.

Naast de samenwerking met S&W hebben we ook contact gezocht met Danny Molenaar, van Levend Lijf, hij is een steltloper en doet daar allerlei theateracts mee. Hij wil graag wat reuring brengen in Zoeterwoude. Dit initiatief is ontstaan tijdens de corona periode, als de mensen niet naar cultuur kunnen komen, komen zij naar ons.

Helemaal top om te zien dat de kinderen een heerlijke sportieve dag  hebben met elkaar.

Sharonna & Ellen