Woej vervoer

Woej is de Welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Leidschendam-Voorburg en Stompwijk. Woej is gespecialiseerd in het werken met ouderen.

Woej biedt binnen onze gemeente: ouderenwerk, mantelzorgondersteuning, het ontmoetingscentrum, hulp bij financiën, administratie en juridische vragen. Daarnaast zijn er tal van activiteiten waar u aan deel kunt nemen als gezamenlijke eet projecten, sport en creatieve activiteiten op een van de Wijk- en Dienstencentra. Door ons grote aanbod en kleine team van professionals zijn de lijnen kort en kunnen wij samen met u en eventueel uw netwerk maatwerk leveren.

De vervoersdienst

Bent u niet meer zo mobiel? Wilt u er toch eens uit? Naar familie, vrienden of winkelen? Moet u naar de huisarts? Woej biedt u vervoer van deur tot deur binnen Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

Het vervoer is in eerste plaats voor sociale en recreatieve uitstapjes. Maar u kunt de vervoersdienst ook gebruiken voor een bezoek aan de dokter of tandarts. En op aanvraag rijden de chauffeurs ook naar plaatsen buiten de gemeentegrenzen.

Woej Vervoer, Prins Frederiklaan 7, 2263 HX  Leidschendam

Heeft u vervoer nodig? Bel tussen 9.00 en 11.00 naar 070 205 47 80.