Open Monumentendag – open atelierroute

Op 11 en 12 september is er de open Leidschendams atelierroute en de Stompwijkse kunstenaars zijn net zoals vorig jaar uitgenodigd om op de
Molenwei te exposeren. We hebben een grote diversiteit aan kunstwerken en het is zeker de moeite waard om te komen kijken. 

Omdat het op zaterdag tevens Open Monumentendag is staat Stichting Oud Stompwijk in de Barn bij het Panorama Plattelandschilderij dat op deze zaterdag gratis te bezichtigen is. 

De volgende kunstenaars doen mee en zij staan verspreid over het terrein. 

Jan van der Sman met pentekeningen in de Hooiberg, Karin Bervoets met schilderijen en beeldhouwwerk en Karin Nolmans met schrap art beestjes, zoals zij ze zelf noemt, in de werkplaats. Onder de luifel Elly de Waal met o.a. een gepimpte stoel van haar burenproject en haar vele andere ideeën voor leuke workshops. Onder diezelfde luifel de woensdagmiddagclub Mieke Hogervorst, Bep van der Voort en Rini van Steekelenburg met schilderijen. Debbie van Oostroom met foto’s van haar rondje dijk in het zomerhuis, de barkwasten Joke Juffermans, Wil Schrader en Ria Luiten staan in de hoeve met schilderijen. Mijnheer van Santen komt met eigen gemaakte miniaturen van koetsen, waaronder zelfs de gouden koets. Waar hij gaat staan is nu nog niet helemaal zeker, in de silo of in de grote schuur. Hij is niet te missen.

Volop actie dus op 11 en 12 september.

Dus kun je niet naar het Zomercarnaval van de Gaanders, kom gezellig naar de Buitenplaats op Stompwijkseweg 27.

Ria Luiten