Alzheimer, sámen stoppen we dementie!

de collecteweek is van 7  t/m 13 november

Super fijn, dankzij onze vorig  oproep hebben we een nieuwe collectante voor omgeving Hoefblad -Waterviolier-Pinksterbloem en Akkerlmunt.

Maar we zoeken nog een collentant(e) voor de Van Santhorststraat – Van Raephorststraat. Het mooiste is ‘n collectant(e) die zélf in één van deze straten woont/heeft gewoond. Dan komt er tijdens de collecteweek, `n bekend gezicht aan de deur en dit geeft meer vertrouwen.

Heb jij zin om ons gezellige collectanten-team te komen versterken?

Neem dan contact op met Coby van Boheemen, tel. 06 25120644  óf  info@hotelboerderij.nl  van Boerderij Akkerlust, Stompwijkseweg 55 A, 2266 GD Stompwijk. Hier staat ook de collectebus en toebehoren, welke opgehaald kunnen worden, zodat je  je alvast `in kan lezen’ en we 7 november in de startblokken staan.

Wij zijn écht ontzéttend blij met jou!

Alvast héél hartelijk dank, voor alle enthousiaste aanmeldingen/reacties, namens alle12 collectanten!

Mét elkaar, hebben we Stompwijk zó gelopen. Ieder jaar is de collecteweek ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland. We halen geld op voor onderzoek, voor een toekomst zónder dementie en betere ondersteuning van mensen mét dementie én mantelzorgers. De groep mensen met dementie groeit snel en is erg kwetsbaar. Doorbraken om de ziekte te stoppen zijn van levensbelang.

Wij hebben uw gift, méér dan ooit nodig, voor ons doel: een toekomst zónder dementie’.

Coby van Boheemen