Beste Stompwijkers!

Wat vorig jaar een onverwacht mega succes was, ga ik nu weer proberen. Voor mensen die leven in soms (onzichtbare) armoede wil ik graag weer de bonnen ophalen die je deze periode gratis bij de postcodeloterij krijgt. De bon heeft een waarde van € 12,50 en is besteedbaar bij de Albert Heijn. 

Mocht je dit jaar de bon kunnen missen, niet naar de Albert Heijn gaan, of helemaal niet van vega houden dan kan ik hem heel goed gebruiken. 

Let op: De bon moet geactiveerd zijn, dit doe je via de website die in de brief te vinden is. Als dit niet geactiveerd is, is deze helaas niet geldig.

De bon kan bij mij ingeleverd worden. Dit kan in de brievenbus van de Akkermunt 32. In overleg kan ik deze natuurlijk ook komen halen!

Wie weet wordt het bedrag nog hoger dan de € 600,- van vorig jaar.

Namens mij en voor alle mensen die hier plezier van hebben, alvast heel erg bedankt! 

Roos van Beek

Albert Heijn zegt bij de activering:

Helaas is de barcode op een deel van de Vega Favorieten cadeaukaarten niet goed scanbaar. Mogelijk ondervindt u daardoor hinder bij het scannen van uw kaart in de winkel. In dat geval kunt u een medewerker bij het zelfscanplein om hulp vragen. Uw kaart is wél geldig. We wensen u veel plezier met uw Vega Favorieten cadeaukaart. Onze excuses voor het ongemak.