Bemoei je ermee en doe er wat aan!

 Adviesraad zoekt kandidaten voor de verkiezing Adviesraad in maart 2022.

Wilt u niet alleen in het café of kantine over de ontwikkeling van Stompwijk praten, maar ook daadwerkelijk een bijdrage leveren, stel u dan kandidaat voor de Adviesraad Stompwijk.

Alweer bijna 4 jaar geleden waren de laatste verkiezingen van de Adviesraad.

Begin 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Ook zal dan een nieuwe Adviesraad gekozen moeten gaan worden. Dat houdt in dat we op zoek zijn naar nieuwe kandidaten!!

Misschien denk je: “Niets voor mij”! Maar als enige wijk in Leidschendam-Voorburg hebben we een Adviesraad. Dat is wel iets om te koesteren en zuinig op te zijn. Helaas valt en staat het bij voldoende inbreng vanuit Stompwijk zelf.

Er is vooral de laatste 11 maanden veel veranderd en veel gepraat. Het college van B&W zal voortaan “Stompwijkse zaken” niet zonder advies van de Adviesraad kunnen laten passeren. Dat betekent dat we meer invloed, op wat er in Stompwijk gebeurt, zullen hebben.

Dus wil je ook meepraten en denken en vooral daarna ook doen en zien dat we hiermee iets kunnen betekenen voor onze omgeving geef je dan op, of maak eens een praatje met onderstaande leden.

Nicole v/d Bosch, Leo Oliehoek, Peter Zandbergen, Michel Guijt, Stef Verburg of Patrick Luk

Adviesraad ook te bereiken via de mail, dan nemen we contact met je op.

Adviesraad@stompwijk.nl