Vaccineren met en zonder afspraak

bij Appelgaarde Voorburg

Met de oprukkende omicron variant die nog besmettelijker lijkt te zijn is het van groot belang dat mensen die nog niet gevaccineerd zijn dit toch laten doen en dat mensen die al wel gevaccineerd zijn de boosterprik gaan halen om beter beschermd te zijn.

Vaccineren zonder afspraak

Vaccineren zonder afspraak blijft voor een eerste prik mogelijk op locatie Appelgaarde 2 in Voorburg, 7 dagen per week, van 12:00 – 20:00 uur.

Tijdens de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden:

Maandag 27 dec t/m donderdag 30 december: 12:00-20.00 uur

Vrijdag 31 december: 08:00-16:00 uur

Zaterdag 1 januari: 11:00-18:00 uur

Vanaf zondag 2 januari gaan de reguliere tijden van 12:00-20:00 uur weer in.

Boosterprik

Voor de boosterprik maakt u bij voorkeur digitaal een afspraak via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Dit gaat sneller en voorkomt dat het callcenter overbelast wordt. Voor een online afspraak is het niet nodig om op de uitnodigingsbrief te wachten. Wilt u telefonisch een afspraak maken, wacht dan op de uitnodigingsbrief.

Wanneer ben ik aan de beurt?

Op de website www.rivm.nl staat tot welk geboortejaar een afspraak ingepland kan worden.

Voorwaarden booster

Let op: De boostervaccinatie kan 3 maanden na de laatste coronavaccinatie of positieve coronatest gehaald worden. In de coronacheck-app kunt u uw laatste vaccinatiedatum checken.

Mensen die om gezondheidsredenen niet zelf of met hulp van anderen naar een GGD-priklocatie kunnen komen hoeven nog niks te doen, zij krijgen een aanvullend bericht voor vaccinatie thuis.

Woej biedt vervoer naar boostervaccinatie

Woej vervoert inwoners van 80 jaar en ouder naar de corona boostervaccinatie. Deze vaccinatie vindt plaats bij de GGD aan de Appelgaarde 2 in Voorburg. Dit aanbod loopt tot 1 februari 2022.

Een retourrit van uw woning naar de Appelgaarde wordt aangeboden op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur en kost € 6,50. U wordt vervoerd door een vrijwilliger in een particuliere auto. De begeleider haalt u bij de voordeur op en blijft bij u tot u weer thuis bent.

Voor het aanvragen van een rit kunt u contact opnemen met Woej Vervoer van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 11.00 uur via 070 – 205 47 80.

Overige informatie

  • De chauffeur haalt u bij de voordeur op en begeleidt u gedurende het hele traject.
  • Het is verplicht een mondkapje te dragen tijdens de rit.
  • Bij klachten die op corona kunnen wijzen kunt u geen gebruik maken van dit vervoer.
  • Kosten dienen gepast te worden betaald aan de chauffeur.