Winnaar CarProf Betaalt Uw Rekening

Deze week reikte CarProf Auto Centrum Leidschendam Den Haag een cheque uit aan één van de winnaars van de actie ‘CarProf Betaalt Uw Rekening’. “Om december als dure feestmaand met een meevaller af te sluiten, hebben wij deze leuke consumentenactie uitgezet”, vertelt het autobedrijf. Of het nu ging om een onderhoudsbeurt, APK, of nieuwe remschijven. De landelijke formule CarProf betaalt de factuur van 11 klanten die in 2021 een CarProf autobedrijf in Nederland hadden bezocht.

Mia Janssen, al bijna 20 jaar in dienst als werkplaatsreceptionist bij CarProf Auto Centrum Leidschendam, zegt: “Omdat wij lid zijn van deze garageformule kunnen wij onze klanten veel extra voordeel bieden. Bijvoorbeeld de 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon. Maar ook een Europese pechhulp voor slechts € 59,95 per jaar, inclusief gratis APK, gratis zomer-wintercontrole, gratis bandreparatie, gratis aircocheck etc. En ….. natuurlijk ook deze mooie actie.”

De ‘CarProf Betaalt Uw Rekening’ actie startte op 13 december 2021. Om kans te maken op de vergoeding van maximaal € 450 konden klanten hun factuur, uit héél 2021, op de website van carprof.nl uploaden. Eind december was de trekking met in totaal 11 winnaars over het hele land. En één van onze klanten was ook winnaar! Daarom had Mia de eer om de cheque uit te reiken aan Evelyn van der Velde. Gezien het succes en de vele enthousiaste reacties, is vanuit CarProf al gemeld dat in december de actie opnieuw georganiseerd zal worden!

Op de foto (vlnr): Evelyn van der Velde neemt de cheque in ontvangst van Mia Janssen