Bijeenkomst voor agrarische ondernemers, erf- en grondeigenaren

In het buitengebied van Stompwijk/ Leidschendam

Afgelopen week hebben we vanuit de Adviesraad bij een groot aantal mensen/bedrijven een uitnodiging in de bus gedaan of gemaild, maar misschien hebben we u als onderdeel van bovenstaande groep gemist!

Graag nodigen we u dan uit voor een bijeenkomst over de toekomst van ons Stompwijkse buitengebied (inclusief Wilsveen). Wat zijn ieders ideeën en plannen voor de toekomst van het eigen bedrijf of het eigendom (erf, grond), en wat is het gezamenlijk beeld voor de toekomst van het gebied? In deze bijeenkomst bouwen we voort op de resultaten van een serie bijeenkomsten die we reeds met de melkveehouders hebben gehouden.

De avond vindt plaats op 24 februari van 20:00 – 22:00 uur in het Dorpspunt, (aanmelding vóór 22 februari is noodzakelijk via buitengebiedstompwijk@gmail.com)

Aanleiding
De gemeente denkt na over de toekomst van het buitengebied van Stompwijk en wil in 2023 met een visie op het gebied komen waarin de toekomstige ontwikkeling centraal staat. Deze visie zal een onderdeel vormen van de omgevingsvisie. Volgens ons is het van belang hier met elkaar op voorbereid te zijn.

De avond is het initiatief van de Adviesraad Stompwijk. De begeleiding van de avond is in handen van Onno van Eijk (Blikopeners.nu). Indien u zich heeft aangemeld zult u ook het rapport vanuit de melkveehouderij ontvangen als startdocument voor deze avond. E-mail: buitengebiedstompwijk@gmail.com

Namens de adviesraad,
Patrick Luk