De Bles vanaf 2 maart weer open!

Toen horecaondernemer Reno Hilgersom half december vorig jaar een kijkje kwam nemen kon hij niet vermoeden dat hij op één januari de nieuwe eigenaar zou zijn van Restaurant & Party Herberg De Bles. Toch is niets minder waar. Na 2 maanden de tijd te hebben genomen om wat kleine aanpassingen te doen gaat onze Bles weer open. Hilgersom en het team zijn er helemaal klaar voor om u weer te ontvangen.

“Het is allemaal heel snel gegaan, zeventien december kreeg ik mijn eerste rondleiding en twee weken later, één januari mocht ik de sleutel van deze bijzondere locatie al in ontvangst nemen.” De Bles bleek verrassend goed bij Hilgersom te passen. “Het complex beschikt over een warm en sfeervol Voorhuys en heeft in totaal vijf verschillende zalen”, vertelt hij. “Die zijn bij uitstek geschikt voor bruiloften, partijen, privédiners en vergaderingen. Daar hebben we als team veel kennis en ervaring in.” Naast het verzorgen van feesten en partijen en het restaurant beschikt de Bles over een prachtig buitenterras tegenover het water. Een geweldige plek in het centrum van het dorp. En de Herberg, Anno 1685, ligt natuurlijk langs een drukke fietsroute. Hilgersom hoefde dan ook niet lang na te denken en kon, door snel schakelen en fijn overleg van alle betrokken partijen, op één januari van dit jaar de sleutel al in ontvangst nemen.

Januari en februari was de Bles gesloten om de puntjes op de spreekwoordelijke I te zetten. Ook schafte Hilgersom een TukTuk aan als multi-inzetbare blikvanger tijdens feestjes en andere gelegenheden in de Bles. “Alles zag er keurig uit dus van een grootscheepse verbouwing was gelukkig geen sprake.” De medewerkers van De Bles zijn ook overgenomen. “Ook het team is blij dat ze kunnen blijven bij de Bles en we kijken ernaar uit om te starten met elkaar.” Hilgersom kende de locatie nog van vroeger. “Mijn opa woonde hier om de hoek in Stompwijk dus ik kwam hier met de familie ook weleens”, vertelt hij. “Dat speelde zeker een rol toen ik hier voor de eerste keer binnenstapte.” Hilgersom woont zelf in Leidschendam en is bekend met het dorp en veel ondernemers binnen het dorp. Hij heeft in korte tijd al veel contacten mogen leggen. “Iedereen is enthousiast.” Natuurlijk blijft de Bles ook de locatie voor lokale feesten zoals carnaval en de elf-dorpen-tocht. Fijn dat de coronatijd eindelijk achter de rug lijkt en dat we ook deze prachtige feesten op korte termijn kunnen en mogen organiseren met elkaar!

Op twee maart gaat De Bles officieel weer open als restaurant, reserveren kan via de rode button op de website.

Kijk voor meer informatie op www.debleshoreca.nl