Tini kandidaat voor de Adviesraad stelt zich voor

Ik ben Tini Lansbergen– van den Akker

Mijn hele leven lang woon ik al op de Oostvlietweg. Ik ben getrouwd met Willem en samen hebben wij twee geweldige zoons en lieve schoondochters.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als neuromusculair therapeut in mijn praktijk aan huis. Ik behandel mensen met klachten aan het bewegingsapparaat maar ook sportblessures, hoofdpijnen, rugklachten etc.

Daarnaast ben ik voorzitter van de beroepsvereniging NMTN (Neuromus-culaire Therapeuten Nederland) en sinds januari begonnen met een 2-jarige opleiding binnen mijn vakgebied.

In mijn vrije tijd fiets ik regelmatig een rondje op de racefiets of mountainbike en ga ik graag skiën. Daarnaast ben ik gek op koken, bakken en knutselen met stof of metaal.

Waarom ik in de adviesraad van Stompwijk wil komen? Ik denk dat het belangrijk is voor het dorp en buitengebieden dat het gehoord wordt door de gemeente. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen! Mijn voornaamste doelen zijn om het dorp leefbaar te houden, dat er genoeg ruimte is voor sociale activiteiten en sport voor jong en oud en veiligheid in het verkeer. Het lijkt mij dan ook zeer waardevol om met verschillende mensen hierover in gesprek te gaan, om te praten over zaken die spelen in het dorp, en dit te verwoorden naar de gemeente. Daarom denk ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de adviesraad van Stompwijk!