Suzanne kandidaat voor de Adviesraad stelt zich voor

Suzanne Huisman

Beste dorpsgenoten. Graag zou ik mij aan jullie willen voorstellen.

Ik heet Suzanne Huisman, dochter van Jaap en Ludy Huisman en ik ben 45 jaar. Ik ben getrouwd met Jan en wij hebben samen twee kinderen Naomi en Quinty. Wij wonen sinds 3 jaar langs de Oostvlietweg. Zelf ben ik geboren langs de Vliet en heb er altijd met veel plezier gewoond. Na een paar jaar in Leidschendam en Pijnacker te hebben gewoond ben ik weer naar mijn oude stek terugverhuisd. Heerlijk om hier weer te mogen wonen, in dit mooie gebied!

In het dagelijks leven ben ik naast echtgenote en moeder een bezig bij. Voor Frans Roos regel ik al enkele jaren, als ZZP-er, de online veilingen bij BVA Auctions en regel ik voor Roosafvalcontainers.nl de facturatie. Tevens doe ik allerlei hand- en spandiensten voor Linda Roos bij Roosspringkussens.nl. Samen met mijn vriendin Bianca heb ik een dameskledingwinkel, te weten Lucky B&S. Ook ben ik VVE-beheerder voor 10 panden in Den Haag aan de Westvlietweg. Naast deze werkzaamheden heb ik zeker nog tijd over om mij te verdiepen in de onderwerpen die spelen in de Adviesraad. 

Na mijn opleiding technische bedrijfskunde aan de TH-Rijswijk ben ik werkzaam geweest als beheerder voor een Duitse investeerder (CGI). Door het werk wat ik nu doe en wat ik in het verleden heb gedaan denk ik dat ik een goede aanvulling ben voor de Adviesraad. Ik heb een brede interesse en kennis op veel vlakken.

Ik ben zelf ook regelmatig in Stompwijk te vinden. Mijn dochter Quinty handbalt al een aantal jaar bij Stompwijk ’92, diverse familieleden wonen ook in en rond Stompwijk en mijn dochter Naomi heeft een aantal verzorgpony’s in Leidschendam en Stompwijk. Daarnaast participeer ik nu 2 jaar in de werkgroep glasvezel buitengebied. Ik vind het belangrijk dat Stompwijk en het buitengebied ook digitaal goed bereikbaar blijven. Vele van ons hebben de afgelopen tijd ervaren, met het thuiswerken, dat bereikbaarheid erg belangrijk is. En in de toekomst nog veel belangrijker wordt.

Tot slot maak ik mij zorgen over het aantal woningen voor starters en doorstromers in Stompwijk. Ik wil graag met de gemeente in overleg om daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Ik hoop dat er veel mensen komen stemmen op 14, 15 en 16 maart en dat zij ook hun stem uitbrengen voor de Adviesraad.