De Beursvloer aan de Vliet

Ons eerste lustrum vindt plaats op dinsdag 24 mei. Van 08.00 uur tot 10.00 uur zullen bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar tegenkomen in het Eettheater van Westfield Mall of the Netherlands.

Op de Beursvloer aan de Vliet ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar. Ze maken matches die voor beide partijen iets moois opleveren. Geslaagde match! ‘Een reclamebureau heeft een nieuwe brochure gemaakt voor een kinderboerderij. In ruil daarvoor kregen de medewerkers met hun kinderen een geweldige doe-middag bij de kinderboerderij’.

De Beursvloer is er voor bedrijven en serviceclubs die een maatschappelijk bijdrage willen leveren aan de (lokale) samenleving. Én de Beursvloer is er voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties die op zoek zijn naar ondersteuning in de vorm van kennis, kunde, menskracht, creativiteit of goederen.

Maatschappelijke organisaties

Op de Beursvloer aan de Vliet vraag jij als maatschappelijke- of vrijwilligersorganisatie om menskracht, expertise of middelen die nodig zijn om de doelen te bereiken en de opdrachten waar te maken. Je zult je netwerk vergroten en samen met het bedrijfsleven zoeken naar oplossingen voor uitdagingen waar jullie voor staan.

Bedrijven, zzp-ers en serviceclubs bieden op de Beursvloer van alles aan. Bijvoorbeeld helpen met het ontwarren van wet- en regelgeving, specialistische expertise, helpende handen of de eigen contacten inzetten voor een organisatie.

Handelen op de Beursvloer is tweerichtingsverkeer: als maatschappelijke- of vrijwilligersorganisatie bied je het bedrijf altijd een tegenaanbod aan.

What is in it for you?

– Antwoord op vragen of hulp bij een klus die jezelf niet kan klaren.

– Uitbreiding van je netwerk.

– Bouwen aan nieuwe duurzame relaties.

– Netwerkmoment met collega maatschappelijke organisaties.

– Training pitchen.

– Vertaling van de je organisatie doelstellingen naar de Global Goals.

Wat kun je vragen? Geen geld maar wel:

– Kennis / kunde / expertise / creativiteit

– Menskracht

– Middelen en faciliteiten

– Netwerk

Voorbeelden van aanbod:

–    Verzorg een optreden voor een bedrijf of stel gratis kaartjes beschikbaar voor een evenement dat je organiseert.

–    Stel je specifieke kennis over of contact met een doelgroep ter beschikking.

–    Stel jouw fantastische locatie ter beschikking.

–    Verzorg een sportdag of een interessante workshop.

–    Voorzie alle medewerkers van het bedrijf van een gezonde lekkernij.

De organisatie

De Beursvloer wordt georganiseerd door LVvoorElkaar (voorheen het Vrijwilligerspunt), in samenwerking met een enthousiaste werkgroep. Op dit moment bestaat de werkgroep uit: Tilly Zwartepoorte (voorzitter VOC), Annette Ploeger (accountmanager bedrijven gemeente LV, Coördinator Platform EO&A), Lex Oostendorp (namens MKB LV) en Ivonne de Natris (als projectleider iov LVvoorElkaar).

Meer info en aanmelden op https://beursvloeraandevliet.nl/