Tijdverspilling in de Tweede Kamer

In verband met de mondkapjes deal, gaan de oppositiepartijen hard te keer om Hugo de Jonge te tackelen en er uit te werken. Laat alle kamerleden die het allemaal zo goed weten ook de verantwoordelijkheid nemen en deze zaak direct overnemen.

En alle andere zaken, waar ze het niet mee eens zijn dan ook even oplossen.

Overal woorden fouten gemaakt in tijd van stress en onmacht. Het hele kabinet is een grote zweer die altijd door blijft maar etteren. Er is blijkbaar geen dokter die deze zweer kan behandelen. Als ze toch alles beter weten maar niets oplossen zijn ze ook niet geloofwaardig.

Zeker geen meerderheid kunnen creëren om het roer over te nemen.

Als dat gelukt was had Hugo de Jonge in de oppositie gezeten.

Wie het hardst blaft zonder oplossing kunnen vrij hun gal spuien.

De aanleiding was dat het vertrouwen, wie nooit liegt bestaat niet.

Bij tijd en wijlen vallen er telkens wel kamerleden door de mand.

Wat een verspilling om 11 uur in de Tweede Kamer aan mondkapjes te besteden. Je moet het gezanik maar zolang aan horen. Natuurlijk is er iets mis gegaan daar wordt aan gewerkt. Alle hondjes plassen ook tegen het zelfde paaltje.

En laat die zelfde mensen ook gelijk het gas, energie, stikstof, oorlog en andere problemen voor hun rekening nemen. Dan kan er gebouwd worden en komt er een toekomst voor de langst wachtende op n’ woning.

Vrijdagavond bij het gesprek met Rutte en Ron Freezer bij de NOS ging het nogmaals over de mondkapjes. Het was alleen maar bedoeld om Rutte een verspreking te ontlokken.

Terwijl de wereld en in Oekraïne vol in de oorlog zitten en mensen sneuvelen en op de vlucht zijn. Wat een slecht interview.

Wybo Suijten