Vertrouwen doen ze niemand

En zo begon het gezeur. Over een oude Nokia van Rutte, die telefoon met minder geheugen heeft Rutte moeten laten gaan. Als niemand Rutte meer vertrouwt, komt het vuurpeloton naar de interruptie balie toe. Kamerleden van alle partijen komen je even kleineren of afbranden.

Als dit het doel of vooruitzicht is kunnen ze net zo goed thuis blijven.

Taalgebruik en opmerkingen over Rutte’s beleid, of bekvechten ze om zijn positie te breken. Terwijl Rutte meer aan zijn kop heeft dan alle andere leden in de Tweede Kamer. De partijen die het slechtste presteren hebben de grootste mond omdat ze niets te verliezen hebben.

De enige wat telt is om Rutte weg te krijgen.. Ik was verbaasd dat Mark eindelijk tegengas gaf, dat moet hij vaker doen. Samenwerken blijkt moeilijk met 20 verschillende partijen.

Dat hebben we al gezien na de verkiezingen om een compromis te sluiten met andere partijen. Ze hebben allemaal een mening, maar geen oplossing. Die niets toevoegen en mogelijk thuis ook geen inspraak hebben. Maar wel mensen naar binnen halen, die geen recht hebben, en de plaats innemen van de echte vluchtelingen.

Een belachelijk en onzinnig debat voeren dat 6 uur duurde om te debatteren over een oude Nokia. Heeft iemand wel eens berekend wat die tijd gekost heeft bij elkaar. Daar kunnen ze heel veel mensen mee helpen die het moeilijk hebben en naar de voedselbank moeten.

Vandaar dat Rutte met simpelheid van leven zich in stand houdt met die oude Saab auto, of met de fiets, gewoon een appel eet en zo zijn leven wil omarmen en zijn Nokia mobiel nu mist. Het zal je baan maar zijn als minister president, na al die shit die je over je heen hebt gekregen. Laat mij maar met die oude „Nokia” of de rest maar gelijk afnokken ja.

Je komt mogelijk verder in de shit als je een nieuwe mobiel bezit.

Wybo Suijten