Wijk & Wouden nodigt u uit voor: Midzomernachtfeest

Het is alweer drie jaar geleden, dat Wijk en Wouden een Midzomernachtfeest vierde. Het was toen een geslaagd evenement met grote belangstelling. Daarom doen we het weer, op weg naar de langste dag oftewel – volgens de astronomisch kalender – het begin van de zomer. Het ‘zonnewendefeest’ dateert van vele eeuwen geleden, toen vreugdevuren werden ontstoken voor bescherming tegen duistere krachten.

Het vuur is één element, de andere drie (aarde, water en lucht) komen op deze avond ook aan bod. Met afwisselend een actieve rol voor alle bezoekers. Het wordt verder een avond met optredens: muziek, kunst en cultuur waaronder een spectaculaire show! Kortom, dat mag u niet missen!  

Hierbij wordt u als lid van WenW uitgenodigd voor het komende Midzomernachtfeest ergens op de grens van Stompwijk en Zoeterwoude. De locatie wordt bekendgemaakt na aanmelding. Overigens: dit feest is niet ’s nachts maar ’s avonds. Ook nu is het platteland gastvrij: bij aankomst is er een kop koffie of thee en bij het kampvuur past uiteraard een vloeibare versnapering.

Opgelet: aanmelding bij voorkeur per e mail!

Vierjaargetijden1@gmail.com; bellen kan ook: 06 – 1276 1275.

Wilt u dit s.v.p. zo vlot mogelijk doen?

Waar en wanneer?

Datum          :  vrijdag 17 juni 2022

Aanvang       :  20.30 – 23.30 uur

Waar            :  nog even geheim

Kosten

Voor leden van de VANL Wijk & Wouden is deze happening gratis toegankelijk. Van niet-leden (iedereen is welkom!) wordt een bijdrage gevraagd van € 5,- per persoon. Toegang is ook voor nieuwkomers gratis als ze zich ter plaatse aanmelden als lid van WenW.