Landlevenfair

Stichting Oud Stompwijk hoopt jullie allemaal weer eens te ontmoeten op de Stompwijkse paardendagen op zaterdagmiddag de 16e tijdens de Landlevenfair. We hebben een aantal jaar wel gewerkt op de achtergrond en er is veel fotomateriaal binnen gekomen, maar het verwerken daarvan neemt best veel tijd in beslag. Het is echter wel de moeite waard, dat kunnen jullie al zien aan bijgevoegde foto van Tjerry van der Zijden. Hier staat hij zelf op in de wandelwagen midden op het terrein. Rondom hem gebeurd van alles, een jongetje met een ijsje, een groep meisjes op de achtergrond. Aan twee kanten van de doorgang is iets te zien want er staan veel mensen ergens naar te kijken en peuter Tjerry kijkt het vanaf zijn plekje allemaal aan. Deze en nog een paar hele leuke kermisfoto’s hebben wij van hem mogen ontvangen. Bedankt Tjerry voor het delen! Denk je nu na het zien van deze foto, o zoiets heb ik ook nog in de kast liggen of in een album zitten? Daar zijn we dus naar op zoek en zulke foto’s willen we jullie mede in onze stand laten zien.

Hopelijk komen er nog wat foto’s tevoorschijn en kunnen we weer een verrassend beeld laten zien van de prachtige paardendagen van vroeger. Ook toen al een hele happening waar iedereen naar uitkeek. Dat is gelukkig nog steeds zo! Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Ria Luiten