Stompwijk heeft een zwembad

Ik fietste op de Meer en Geerweg bij 25 graden en zag de jeugd lekker bezig. Toen ik zei dat ik de foto naar de Dorpsketting zou sturen, gingen ze nog harder te keer in ’t water.

Foto en tekst Jan van der Sman

Aanvulling:

Toen ik dit zei tegen mijn collega, hoorde ik het volgende: Maarrrrrr . . . je weet niet hoeveel troep er hier wordt achtergelaten! En inmiddels is ook het hek verbogen. Zo heeft alles twee kanten. Wees blij dat er van het  land gebruik gemaakt kan worden, maar ruim dan ook op. Dit geldt natuurlijk ook voor de speeltuin waar afgelopen week weer het nodige afval verzameld is.

Wie zou hier nu een oplossing voor weten, aan de opvoeding kan het bijna niet liggen.  Ik ken geen ouders die zeggen: gooi hier je troep maar neer!

Ik denk dat het meer gemakzucht is in combinatie van ‘lekker belangrijk’.

Kortom wie het weet mag het zeggen.

Stuur uw idee in!

Vele ideeën maken het dorp schoner.

Petra