Fantastische laatste samengestelde wedstrijd in Vlietland

Afgelopen weekend werd de laatste samengestelde wedstrijd (sgw/m) voor paarden en pony’s gehouden in het recreatie gebied Vlietland.

De ontwikkelaar van recreatiewoningen in het gebied waar de paardenwedstrijd wordt gehouden heeft aangegeven dat het terrein niet meer beschikbaar is.

Het was dus een “beladen” wedstrijd ook al omdat deze de laatste jaren door de corona perikelen niet gehouden kon worden. Mede door het mooie weer en  de geweldige paardensport van de ruiters en menners werd het een fantastische wedstrijd (maar volgende week meer hierover) het is nu rond 22.00 uur en ik ben het zat.

Wel nog even dit, de laatste prijsuitreiking op zondagmiddag werd vooraf gegaan door de huldiging van de inmiddels oud voorzitter Ton Spaan die door Wim de Groot namens de KNHS de zilveren speld kreeg uitgereikt. Ton was volkomen verrast maar het was meer dan verdiend. Volgende week meer, nu naar bed en morgen vroeg op om nog een dagje op te ruimen.

Ab Spaan