Oude paaskaars naar Marjolein

Ieder jaar krijgen we met Pasen een nieuwe paaskaars. De oude paaskaars wordt gegeven aan iemand die wel een steuntje kan gebruiken of die het verdiend heeft. Dit jaar is de paaskaars gegeven aan Marjolein Steenstra voor al het werk dat zij, achter de schermen, voor de kerk doet.

En het spreekt dat zij er heel blij mee is.

Dit weekend Kerkenfietstocht

In het weekend van 2 en 3 juli wordt het jaar van de sacramenten afgesloten. Binnen de parochie wordt dat gemarkeerd met een fietstocht. In alle kerkgebouwen van de parochie wordt één sacrament uitgebeeld. U kunt op zaterdag en zondag tussen half 2 en 4 uur alle kerken bezoeken om e.e.a. te bekijken. U kunt bij alle kerken starten. Bij de kerk waar u start krijgt u een stempelkaart. Als u alle kerken bezocht heeft ontvangt u een lekkere fles wijn. Natuurlijk kunt u ook één of een paar kerken bezoeken. Bij alle kerken kunt u gebruik maken van het toilet en bij veel kerken is koffie en thee aanwezig.

In de Laurentius besteden we aandacht aan het sacrament van het huwelijk. En natuurlijk staat de koffie klaar. Dus kom gezellig even langs (ook als u  niet wilt gaan fietsen maar liever naar Summerland gaat).

Marianne Turk