Oproep vrijwilligers Stompwijkse Paardendagen

Met Summerland nog in de benen naderen de Stompwijkse Paardendagen met rasse schreden!

Vrijdag 15 juli is de officiële aftrap voor het feestgedruis! Achter de schermen is er al van alles voorbereid om er ook dit keer een fantastisch feest van te maken. Maar de organisatie kan het niet alleen! Voor de op en afbouw kunnen we niet zonder de helpende handen van onze vrijwilligers! Ook nu rekenen we weer op jullie inzet om met elkaar het feest op te bouwen!

Vanaf maandag 11 juli tot en met donderdag 14 juli elke avond om 19.00 uur is de opbouw van de kermis. Iedereen handig of niet zo handig is, is meer als welkom!! Elke avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje en is alvast een goed begin om er helemaal in te komen!

Namens Nooit Gedacht, Conny Oliehoek