Gemeente Nieuwsflits

Tafels en bedden voor Oekraïense ontheemden

In en rond Vlietweg 16-17 op bedrijventerrein Overgoo wordt hard gewerkt om een kantoorpand geschikt te maken om ontheemden uit Oekraïne op te vangen. Wilt u spullen doneren die gebruikt kunnen worden om de kamers in te richten? Bijvoorbeeld een eettafel met stoelen, een (stapel)bed of keukengerei? Dan kunt u deze afgeven bij kringloopwinkel De Schatkamer aan de Star 9 in Leidschendam.

Wat is het mooiste gebouw van de regio?

Radio West is op zoek naar het mooiste gebouw uit de regio. Uit honderden inzendingen zijn 15 genomineerde gebouwen gekozen waaronder ons pareltje Huygens’ Hofwijck. Welk gebouw krijgt uw stem? 

Spoel de kranen door na uw vakantie!

Bent u op vakantie geweest? Spoel dan bij thuiskomst alle kranen een minuutje door. Stilstand kan de kwaliteit van het water negatief beïnvloeden. Met het doorspoelen van de kranen worden eventuele legionellagevallen voorkomen. Zo geniet u ook na uw vakantie weer van lekker vers kraanwater!  

Zin in een gezellige ontmoeting? 

Laat uw tosti-ijzer repareren of meld uzelf aan als vrijwilliger voor het repair café.
Of kijk op www.sociaalservicepunt.nl voor andere activiteiten op het gebied van geldzaken, gezondheid, opvoeding, sociale contacten en (mantel)zorg.