Gouden mandje gezocht

Hierbij willen we jullie voorstellen aan onze Gypsy (2017). Ze is bij ons gekomen omdat ze niet zindelijk was in huis en flink uit kon vallen naar andere honden. In het begin was Gypsy hier nog wat terughoudend naar ons, ze vond het allemaal wat spannend maar dat is nu gelukkig wel anders. Het is echt een hele relaxte lieverd. Wel zoeken we voor haar iemand die sterk in zijn (of haar) schoenen staat. Letterlijk en figuurlijk, het is natuurlijk geen kleine meid. Tijdens de trainingen buiten hebben we gezien dat ze inderdaad kan reageren op bepaalde honden, maar dat dit ook goed te corrigeren is. Iemand met natuurlijk leiderschap zou dus heel fijn zijn.

Een paar dagen nadat Gypsy bij ons binnen was gekomen kwamen we erachter dat ze een flinke blaasontsteking had. Dit kan een grote rol spelen in het verhaal dat ze niet zindelijk zou zijn. Maar het zal zeker even een puntje zijn om met haar aan te werken.

Na meerdere eigenaren te hebben gehad gunnen we haar het zo om een thuis te krijgen waar ze begrepen wordt.

Bij interesse en vragen kun je mailen naar

hondenpension@ndz.nl