Klaverjasmiddag

Afgelopen donderdag speelden wij de klaverjasderby Stompwijk-Zoeterwoude. Er waren 6 tafels bezet, we kunnen spreken van een goed gevulde zaal. De dames van de bediening zorgden voor koffie, thee, borreltjes, fris én wat lekkers. De kaarters zorgden voor (af en toe) luidruchtig commentaar op elkaar. Alles natuurlijk in een heel gemoedelijke sfeer. Tja, de Stompwijkers kregen de beste kaarten en gingen uiteindelijk met de eer strijken, maar dat kan de volgende keer zomaar weer helemaal anders zijn.

Hieronder de uitslag:

1e Wil Schrader 5322 pnt

2e Dirk Heemskerk 5278

3e Cok Guldemond 5050

4e Gerard vd Werf 5017

5e Jaap de Jong 4962

6e Jaap Verburg 4844

7e Ciska v. Boheemen 4825

8e Gijs v Rooijen 4825

Leo vd Ham kreeg de prijs van de gemiddelde kaarter 4398

Riet Ham verdiende de poedelprijs 3590

Dames, heren, allemaal bedankt voor jullie aanwezigheid, zonder jullie kunnen wij dit niet organiseren. Sjaan bedankt voor de inkoop van de prijzen, Kees Janson bedankt voor de snelle telling van de punten.

Hopelijk allemaal tot de volgende keer,

namens bestuur Ouderen Soos Stompwijk, Trees van Velzen, voorzitter