Schoolkamp groep 8 Maerten van den Veldeschool

Vanaf woensdag 21 september tot en met vrijdag 23 september zijn wij met groep 8 op kamp geweest in de Notelaer in Pijnacker.

Het was een bijzonder fijn kamp

We zijn woensdag op de fiets gestapt en ja hoor ………. de zon brak door …….. en is deze drie dagen niet meer weg geweest. Wat hebben wij geboft met het weer.

We hebben gefietst, gezwommen, spokentocht, vossenjacht, lekker kunnen chillen, boogschieten, beeldhouwen, springen bij Jump One, Bonte avond, een heerlijke barbecue, pannenkoeken, een geweldige disco en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Wat hebben we ontzettend veel hulp gekregen; Iedereen enorm bedankt voor de hulp bij: het fietsen, het doen van de boodschappen, het controleren van de route, het brengen en halen van de bagage, de geweldige barbecue, het bakken van de pannenkoeken, de sportactiviteiten op donderdagmiddag, de bezemwagen tijdens de fietsroute, het organiseren en begeleiden van de vossenjacht en het leiden van kamp (Lennert en Marloes). Al deze hulp heeft er echt voor gezorgd dat de kinderen kunnen terugkijken op een geweldig kamp.

Ook een dankwoord voor onze sponsoren, waar we toch maar weer op hebben kunnen rekenen.

Familie Bolleboom (eieren), de firma Luiten (familie Luiten en familie Kunz) (vlees), familie van Marwijk (komkommers, tomaten en groentes), familie Soonius (limonade), De Stompwijkse kaasboer (kaas).

Ik heb geprobeerd volledig te zijn, maar mocht ik iemand vergeten zijn, dan op deze manier ook enorm bedankt voor alle hulp en/of sponsoring.

Een extra woord van dank is op z’n plaats voor de kampleiding:

Isabella, Laura, Marloes en Lennert ….wat fijn dat jullie je zo hebben ingezet voor de leerlingen van groep 8 van onze school.

Het was erg fijn om jullie bij dit kamp te hebben.

Mede namens alle kinderen van groep 8:

Dank jullie wel!!

Meester Richard Schoonens