Fanfare Juliana verzorgt veiling en najaarsconcert!

Op zaterdag 5 november organiseren wij weer onze tweejaarlijkse fanfareveiling. Onze vorige editie heeft helaas niet door kunnen gaan, dus hebben wij extra veel zin om er na vier jaar weer een gezellige avond van te gaan maken.

Heeft u zelf nog iets in huis wat misschien wel geschikt is om te veilen? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar julianastompwijk@gmail.com of door één van onze leden te benaderen. Dan maken wij een afspraak wanneer u het kunt brengen, of wanneer wij het bij u ophalen.

’s Avonds, vanaf 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur) zullen er mooie spullen geveild worden, die veelal gesponsord zijn door Stompwijkse ondernemers! Daarnaast is dit ook altijd een heel gezellig avondje uit.

De opbrengst van de veiling kunnen wij gebruiken om muzieklessen en instrumenten voor onze jeugdleden te financieren, en natuurlijk voor de organisatie van onze concerten.

Over deze concerten gesproken: wilt u ook van de muziek van fanfare Juliana genieten? Dat kan!

Op zaterdagavond 12 november vindt ons Najaarsconcert plaats. Om 20.00u kunt u in de Laurentiuskerk in Stompwijk komen luisteren naar onder andere muziek uit de films The Godfather, Tarzan en The Lion King, de musical Aida en natuurlijk enkele klassiekere fanfarewerken. 

Tot ziens! Met muzikale groet, Fanfare Juliana