VrouwActief ….. september

Wat hebben we genoten in de mooie pluktuin “Bloem & Meer” bij Mandy van Eckardstein aan de Bovenmeer. Met daarna een korte afsluiting in het Dorpspunt was het een leuke start van dit seizoen. Op dinsdag 11 oktober wordt er voor het eerst een hele VrouwActief avond in het Dorpspunt georganiseerd. Deze avond komt onze dorpsgenoot Jeroen de Vrij, die sinds een aantal jaar met zijn gezin op de plek van de oude kroeg ’De Gouden Leeuw’, ons informeren over zijn speciale werk op het gebied van virussen, infecties, gentherapie en onderzoek naar nieuwe medicatie voor het bestrijden van tumoren. Een heel uitgebreid en interessant gebied, wij zijn er blij mee dat hij ondanks zijn drukke baan wat meer hierover wil uitleggen aan ons. Zorg dus dat je erbij bent.

Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten