Week van de eenzaamheid

Sporten volgens de oefentherapie-Mensendieck

Elke dinsdag een uur sporten van 9.30-10.30 uur in de sporthal Meerhorst, Klaverblad 13, Stompwijk onder begeleiding van oefentherapeut Wendy Vergeer. Door te bewegen komen de hormonen dopamine, endorfine en serotonine vrij wat stress en pijn vermindert, de slaap verbetert en je een voldaan gevoel geeft.  Of te wel; dat je beter in de vel zit!

Door een actieve houding aan te nemen tijdens het bewegen krijg je weer zin in de dag. Hier verbeter je de kracht, balans/evenwicht, uithoudingsvermogen, houding en lenigheid. De groep bestaat op dit moment uit ongeveer 12 mannen en vrouwen in de leeftijd tussen de 55 en 89 jaar.

Iedereen is welkom ook met lichamelijke klachten.

Gezellig club mensen die elkaar in hun waarde laten zodat ieder op zijn/haar eigen niveau lekker kan bewegen. De les bestaat uit: warming-up, loopoefeningen, grondoefeningen en cooling-down.

Wil je meer weten?

Kijk op www.oefentherapiezoeterwoude.nl

of mail: 

wendy@oefentherapiezoeterwoude.nl

of bel 06-22667357

In de maanden juli en augustus sporten we buiten!