Jetty’s eettafel

Vrijdag aanstaande gaan we weer met zijn allen aan tafel. Ron Verhagen zet deze keer zijn koksmuts op en zijn reputatie dat hij ontzettend lekker kan koken was al hem al vooruit gesneld. Deze info kwam uit het Wilsveen, waar ze  al bekend zijn met zijn gerechten.

Wat staat er op het menu:

*    Gezelligheid

*    Een herfstachtige pompoensoep

*    Boeuf bourguignon, een klassiek Frans stoofgerecht. Ik weet niet of het hierdoor komt, maar er zijn nog niet zoveel aanmeldingen. Vandaar even dit boodschappenlijstje: rundvlees, ui, knoflook en spekjes, rode wijn, azijn, tomatenpuree, laurier, tijm en kruidnagel bij en dan zachtjes stoven.

Het water loopt mij al in de mond.

* En appeltjes uit eigen tuin van Ron als toetje.

Aanmelden kan via Dorpspunt@Stompwijk.nl dat stond er vorige week verkeerd in, dus dat kan mogelijk de aanleiding zijn dat er minder mensen aangemeld zijn.

Wie zijn er wel:

Leo, Jeanne, Ria, Greet, Jacintha, Lenie, Tiny, Toos, Rita, Piet, Lien, Riny, Ton, Agnes, Aad, Ida , Marianne en Leny.

Tini Lansbergen heeft zich deze keer ook aangemeld. Zij zit in de Adviesraad en houdt zich bezig met het sociaal domein. Het sociaal domein op haar beurt met eenzaamheid, (energie) armoede en over het punt of men er bekend mee is dat er spullen te leen zijn in de gemeente LV om langer in het eigen huis te kunnen blijven wonen. Gewoon kijken en luisteren wat er leeft. Ze komt om half 12, wilt haar spreken kom dan vooral rond die tijd.

Overwin uw angst tegen het onbekende en laat u verrassen, als kan het wel wat spookachtig zijn!!

U kunt zich natuurlijk ook via de Ouderen Soos aanmelden. Max. 34 personen werkt wel het lekkerste.

Tot vrijdag, Petra