Het is weer tijd voor de WK pool

Zondag 20 november start het wereldkampioenschap voetbal. We hebben wederom besloten een WK pool te organiseren.

De formule is dezelfde als de afgelopen jaren. U moet verschillende onderdelen op het formulier invullen. Ten eerste moet u de 16 ploegen opgeven die overgaan naar de tweede ronde, dit zijn de 2 best geplaatste ploegen van iedere poule. Vervolgens moet u de einduitslag van het wereldkampioenschap (nrs 1, 2, 3 en 4) voorspellen. Als laatste komen de 48 wedstrijden uit de eerste ronde. Het is de bedoeling dat u voor deze wedstrijden de rust- en eindstanden voorspelt.

Het formulier plus inleggeld van € 15,- moet ingeleverd worden bij één van de organisatieleden. Indien men in staat is om het formulier elektronisch aan te leveren, verzoeken wij dit ook daadwerkelijk te doen. U kunt net als tijdens de laatste editie, uw voorspellingen tot aanvang van het WK nog zelf wijzigen. Ook is er een mogelijkheid om uw voorspellingen door de computer te laten doen, invoer van uw deelname formulier hoeft dus maar enkele minuten te duren.

Bij de elektronische inlevering dient u het deelnamebedrag apart te overhandigen aan de wedstrijdorganisatie. Uw deelname is enkel geldig indien het inleggeld bij aanvang van het WK aan de wedstrijdleiding is overhandigd. Informatie over het online aanleveren kunt u verder vinden op de internet site (www.voetbalvriendenstompwijk.nl).

Vragen over de WK pool kunt u altijd stellen bij de organisatie via een e-mail aan info@voetbalvriendenstompwijk.nl.

We hopen dat u weer veel plezier beleeft aan de pool.

Voor 15 euro doe je mee en kijk je bij elke wedstrijd met spanning naar de tv!!!

Adrie Kerkvliet, Kevin vd Bosch, Mark Disseldorp, Ank vd Bosch, Ruud Disseldorp