Inzamelingsactie kerstpakketten

Ieder jaar zamel ik spullen in om kerstpakketten te maken voor mensen die het minder hebben, eenzaam zijn of juist een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met o.a uw hulp was het vorig jaar een succes. Ik hoop dat ik weer een beroep op u mag doen om weer mensen blij te maken in en om Stompwijk, Leidschendam/Voorburg en Zoeterwoude.

De reden waarom ik uw hulp nu nog meer kan gebruiken is omdat nu nog meer mensen in de problemen zijn gekomen. De verhalen zijn aangrijpend die binnenkomen. Maar ik heb nog niet genoeg spullen om pakketten af te maken. Waar ik vorig jaar al 20 klaar had staan, zijn er nu pas 3 klaar. 

Wees niet bang dat je maar een ding kan geven.

Voel je niet schuldig als je kleine dingen geeft zoals een klein potje groente. Want het is juist heel leuk en dankbaar. Juist door te variëren maakt het dit werk ontzettend leuk. Ik maak dit pakket bijvoorbeeld voor iemand alleen, welke is opgegeven door vrienden.

Juist door de variatie maakt het een mooi geheel. Het is nog niet af, maar dan heeft u alvast een idee wat er met uw bijdrage/producten gebeurd  Blijf gerust geven. Doneren is ook mogelijk. Aan het einde van de inzameling van de producten, kopen wij het restant bij zodat alles goed aangevuld is en mensen kunnen genieten van de pakketten

Nog meer ideeën nodig? Kijk in uw voorraadkast, misschien staat er iets dat u niet zo graag lust of een cadeau waar u niet zoveel mee kunt. Alles mag geven worden behalve vers producten en grote voordeel verpakkingen. Als is het maar een ding of alleen waxinelichtjes. 

Zou u willen helpen?

U mag het  ook bij de voordeur zetten bij Dotterbloem 1, daar wordt het dan verzameld. En dan haal ik het daar op.

U mag ook personen opgeven, waarvan u denkt dat ze hiervoor in aanmerking komen.

Deborah Burgersdijk