Jetty’s eettafel

Vrijdag kookt Jens. In ieder geval een lekkere pastinaak soep, de “vergeten” groente, maar weer helemaal actueel. Het hoofdgerecht wordt een lekkere preigehakt en applecrumble met ijs als toetje toe.

Het team is verwend met een prachtige oven, waarvoor  we dank zeggen tegen Ron én Michel van de horeca concurrent, die heeft het geregeld. We zijn er geweldig blij mee, er gaat een wereld(keuken) voor ons open.

Er zijn twee speciale gasten waaronder Corrie Welp. Ze is al 35 jaar het dorp uit, maar volgt al ons nieuws op de voet. Ze spelt de Dorpsketting en geeft hem door aan een kennis, die hem ook weer doorgeeft aan iemand omdat er mogelijk nieuws over zijn nichtje in kan staan, die paard rijdt! Die Dorpsketting wordt optimaal gelezen.  Ik heb haar uitgenodigd bij het komende diner aan te schuiven. Nou dat wil ze wel, ik hoorde haar een gat in de lucht springen. Ze wist precies wat er de vorige keer op het menu stond, en zat thuis met het water in de mond. Ze was zelfs een beetje verontwaardigd dat er zich in eerste instantie niet zoveel mensen zich hadden aangemeld voor die heerlijke boeuf bourguignon.

Corrie aan de koffie

Als u nu zegt die heb ik lang niet gezien, meldt u zich dan nog snel aan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dinsdag 18.00uur is de deadline en is het boodschappenlijstje af.

Let op de vervoersmogelijkheid en op het meenemen van contant geld.

Wie zijn er in ieder geval:

Nelly, Paula, Lida, Greet, Leny, Ria, Greet, Tiny, Jan, Nel, Lien, Jacintha, Toos, Corry, Bep, Corrie, Piet, Lien, Lenie, Bram, Riny, Aad, Anneke, Ida, Lia, Agnes, Thea, Corrie en Piet.

Opgeven kan Ouderen Soos op dinsdagmiddag of via de mail Dorpspunt@stompwijk.nl.

Geef het door als er speciale wensen of diëten zijn.

Petra