TOP2000 Café in het Dorpspunt op 17 december

Zaterdag 17 december transformeert het Dorpspunt in een TOP2000 Café. Vorig jaar ontstond het idee voor het TOP2000 café last minute omdat de zoveelste lockdown in aantocht was. Ondanks de beperkingen en de korte organisatietijd werd de borrel goed bezocht en was het een groot succes. Dit keer vindt het plaats in het Dorpspunt. Uiteraard gaan de TL-balken uit en zorgen we voor een gezellige café-sfeer. Het café opent om 16 uur zijn deuren en we gaan door totdat we geen zin meer hebben. Het concept: gezellig wat drinken met elkaar en luisteren naar de pareltjes uit de TOP2000. En zoveel als mogelijk afgespeeld met vertoning van de bijbehorende clips op schermen in het Café.

Wat je verder nog moet weten

We zorgen dat er borrelhapjes en avondeten is. Het zou leuk zijn als iedereen op tijd komt binnenlopen zodat je maximaal kunt genieten. We gaan op weg naar het TOP2000 Café nog een Stompwijks hitlijst maken, daarover later meer. Je hoeft geen kaarten te kopen of je vooraf aan te melden en we berekenen geen entreegeld. Welk café doet dat? Tot slot hebben we Matthijs van Nieuwkerk nog gebeld om te vragen of hij nog een rol wil spelen in ons café, maar die begon ons direct uit te kafferen, dus we hebben maar opgehangen. Dan doen we het zelf wel!

Blokkeer de datum alvast in je agenda. Dat wordt een leuke dag.

Evenementencommissie Dorpspunt