Veel luisterplezier bij fanfare Juliana

Zaterdag 12 november was het Najaarsconcert van fanfare Juliana. Een leuke groep mensen wist de weg naar de kerk te vinden. Zij wisten natuurlijk dat een concert in de kerk altijd fantastisch klinkt.

Er was veel avontuurlijke muziek. Kuifje en The Lion king kwamen langs, maar ook The Godfather met veel bekende filmmelodieën. De muzikanten beleefden kippenvelmomenten van stukken die fantastisch mooi gingen en soms ook een moment van een bananenschilletje waar een nootje net niet lukte of een inzetje net niet klopte. Maar al met al klonk het super.

Halverwege het concert werden Robbert en Joost Bennis in de bloemetjes gezet omdat zij al 40 jaar meespeelden. Ja, u leest het goed. Het toont maar aan dat je met muziek maken jong kunt beginnen en het vooral heel lang, met plezier, kunt doen.

Het volgende optreden van de fanfare is in het voorjaar ten behoeve van de schooljeugd. Om aan hun te laten horen hoe leuk muziek is en hoe geweldig om het zelf te maken. Heeft u belangstelling voor het spelen in ons orkest en/of het leren bespelen van een instrument? Neem contact op met een van de leden of mail naar julianastompwijk@gmail.com

Fanfare Juliana