Stichting Oud Stompwijk

Het jaar is bijna voorbij en in december krijgen onze donateurs de laatste Stompwiic van dit jaar in de bus.

Met daarin o.a. een prachtig verhaal over het familietransportbedrijf de Haas die dit weekend haar 60-jarig jubileum gevierd heeft en al 40 jaar op het Klaverblad actief is.

Ted jr. en Willemijn zijn samen ook nog eens 100 jaar geworden dus heel veel redenen om een spetterend feest te geven. Wij wensen hen nog heel veel mooie, actieve jaren toe en bedanken hen voor het delen van hun verhaal en de vele mooie foto’s.

Ben jij nog geen donateur maar wil je dit wel worden, mede om ons te ondersteunen in ons werk, dan kan dat voor 15,- euro in Stompwijk en voor 25,- euro buiten Stompwijk. Het is ook een leuk cadeau voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom. Voor de liefhebber zijn er nog oudere edities verkrijgbaar, maar ook een lidmaatschap cadeau behoort tot de mogelijkheden.

Op de nieuwsbrief kun je jezelf zelfs gratis abonneren, kijk hiervoor op onze website www.oudstompwijk.nl. En heb jij nou ook een mooi verhaal die je wilt delen, neem contact met ons op.

Ria Luiten