Succesvolle Band Night & Sing-In

Afgelopen zaterdagavond stonden The Spods en vijf soloartiesten op het podium in het Dorpspunt. De goed gevulde zaal genoot zichtbaar en hoorbaar van de rockklassiekers van The Spods. En van de mooie ballads, uptempo popsongs en een paar echte smartlappen die gezongen werden door de zangers.

The Spods gaven het startschot en het enthousiast geworden publiek kon daarna genieten van het zangtalent van, Marrie Korpershoek, Maroeska van Marwijk, Roy Schlameisen, Dulcey Voskuijl en Mike Meulemans.

Maroeska kreeg met een paar stevige uptempo nummers, zoals “Stone Cold Sober, het publiek nog meer in de stemming. Daarna was het Dulcey die de zaal stil kreeg met het prachtig gezongen “Before You”. Marrie vervolgde met “I Go To Sleep” en met het nummer “Bad Case”, samen gezongen met Maroeska onder begeleiding van The Spods, werd het tempo lekker opgevoerd. Het was Roy die met The Spods het publiek onder andere trakteerde op een geweldige versie van “Right Next Door” van Robert Cray. Mike nam de microfoon over en wist de zaal te bespelen met zijn versies van “Unchain My Heart” en “Creep”.

De afsluiting was voor The Spods, het volume van de gitaren werd opgeschroefd en er werd stevig gerockt op nummers van onder andere, The Black Crowes, Bryan Adams, Foo Fighters, Volbeat en Kaiser Chiefs. Stilstaan in de zaal was er niet meer bij, dus voor het podium ging het lekker los. Als extra toegift liet Mike nog even zijn veelzijdigheid horen als zanger en eindigde de avond met een paar smartlappen, die enthousiast werden meegezongen.

Dank aan iedereen die er was en die heeft bijgedragen aan een succesvolle eerste “Band Night & Sing-In”! Deze eerste keer was een samenwerking van The Spods en Zangstudio The Voice