Wat is het beste wat je afgelopen jaar is overkomen?

Dit is het thema van ons komende kerstnummer.

We hebben natuurlijk collectief al een paar mooie momenten gehad zoals het einde van de lockdowns in verband met de corona epidemie, waardoor velen hun hobby’s of werk weer op konden pakken. Denk hierbij aan het gezamenlijk sporten, kerkdiensten, of weer naar je werk.

We hebben nu dan het WK voetbal en hopelijk kunnen we daar ook samen lang van genieten.

Het zou mooi zijn als jullie een klein stukje over het beste van afgelopen jaar zouden willen schrijven. Het hoeft niet lang te zijn, iedere bijdrage is welkom.

Als je het lastig vindt om er een verhaal van te maken kun je het ook als antwoord op bovenstaande vraag insturen. Graag met je naam erbij (stukjes zonder ondertekening plaatsen wij niet) Het is leuk als er een foto bijgevoegd is. Dit moet dan wel een eigen foto zijn en niet een opgezocht plaatje. Dit in verband met de kopijrechten, waarvoor we al eerder beboet zijn.

Wij gaan komende week echter eerst Sinterklaas vieren en gaan daarna aan de slag met jullie inzendingen…..

Alvast bedankt

Yvon

Redactie Dorpsketting