Jetty’s eettafel 30 december 2022

Lieve mensen

op de een na laatste dag van het jaar is er weer Jetty’s eettafel. Deze datum vraagt om iets anders. De koks hebben overleg gehad, er is gewikt en gewogen, maar er is nog niet veel prijs gegeven. Volgens mij gaan ze allemaal bijzondere en natuurlijk lekkere hapjes maken.

Vlietwensen is aangeschreven om er iets heel speciaals van te maken, zij ondersteunen de muzikale omlijsting en een kleine versnapering. Hoe mooi is dat juist de man van Jetty muzikaal is aangelegd. Piet is erg muzikaal, hij speelt in verschillende bandjes. Met een van die bands, bestaande uit 10 muzikanten, komen ze het jaar uitluiden. En u mag erbij zijn!

We hebben eveneens veel aanmeldingen van de assistenten, die natuurlijk ook niets willen missen van dit feest. Samen kunnen we er met elkaar een feestje van maken. Natuurlijk zijn er oliebollen en wat bubbels.

De formule blijft hetzelfde € 5,- incl. het eerste drankje en nu met verschillende hapjes, dat belooft wat.

Let op er is voor deze speciale keer een afwijkende tijd, namelijk van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Aanmelden kan weer op de gebruikelijke wijze:

Ja, ik kom het jaar uitluiden op 30 december

Naam:

Ik kom met       personen.

Of via een mailtje aan Dorpspunt@stompwijk.nl, de eerste aanmeldingen zijn al binnen.

Petra