Kerstnummer

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar volgende week is het 12 december en de week erna maken we het kerstnummer al  en is er weer een jaar voorbij gevlogen. Dat is tevens het laatste nummer van dit jaar. Een jaar met zovele momenten waarin we het zwaar en ook goed gehad hebben. Onze vraag van dit jaar is:

Wat is het beste wat u het afgelopen jaar is overkomen?

Denk breed, is het die promotie voetbalwedstrijd, de wereld kampioenschappen voetbal en was je erbij? Of was je bij een grand prix van Max Verstappen? Heb je je baan opgezegd en heb je nu wel je draai gevonden, heb je een baby gekregen of ben je tante geworden?

Heb je voor het eerst gevlogen en heb je letterlijk je grenzen verlegd? Ben je verhuisd naar Stompwijk en ben je blij verrast? Is je film in première gegaan en draait deze in de bioscoop? Heb je een workshop kerststukjes gedaan? Ben je van groot naar klein verhuisd, de zon in de zee zien zakken?

Zand tussen je tenen en de zon op je huid gevoeld? Heb je een verre reis gemaakt? Was u onder de indruk van dat mooie boek, die spreuk, die prachtige film? Heeft het u aan denken gezet, gaf het een draai aan uw leven, een ander inzicht? Zat je in de organisatie van Summerland of Winter wonderland, wat heeft het je gebracht?

Heeft u afscheid moeten nemen en valt het u zwaar, niet het beste wel het heftigste in uw leven? Ook dat mag benoemd worden. Die donkere tunnel die maar donker blijft en waar er nog geen licht gloort.

Heeft u eindelijk de stap gezet waarvan u al jaren droomt? LAAT HET ONS WETEN en doe er een eigen foto bij.  En ja, ook uw advertentie is eveneens weer van harte welkom bij redactie@dorpsketting.nl

Petra