WK pool

Prijsuitreiking op woensdagavond 6 januari 2023 in het “Dorpspunt Stompwijk” (19:30 uur)

De voorronde wedstrijden zitten er op en inmiddels zijn we beland in de 1/8 finales (en Nederland al in de kwartfinale!). We hopen dat alle deelnemers weer veel plezier hebben beleefd met de wedstrijden. In ieder geval waren er genoeg verrassingen, waardoor het voorspellen van de uitslagen en welke ploegen door gingen naar de volgende ronde niet eenvoudig was. Op www.voetbalvriendenstompwijk.nl is de laatste tussenstand te zien.

De top 10 ziet er nu als volgt uit:

Danny de Groot 177

Danielle Disseldorp 171

Sjaak van der Salm 169

Ilja 168

Maarten Hoenders 165

Jean Pierre 165

Tim van Rijn 164

Wybo en Yvonne 164

Rosa van der Salm 163

Claire Luiten 163

Ook bij de teamcompetitie is het spannend. Daar is de top 3:

Pisteknallers

De Salmpies

Van Gessel & Co

De Prijsuitreiking van de “Voetbal Vrienden Stompwijk poule 2022” wordt dit jaar gehouden op vrijdagavond 6 januari. Locatie is het Dorpspunt Stompwijk, ontvangst vanaf 19:30 en aanvang stipt om 20:00 uur (dit keer weer geen minuut later, zorg dus dat je op tijd bent).

We willen er wederom een mooie, gezellige avond van maken, waarin er een belangrijke rol is weggelegd voor alle teamcaptains. Diverse voorgaande winnende teams strijden ook nu weer voor de felbegeerde titel.

Van de 48 wedstrijden zijn er 46 geraden waarbij een aantal wedstrijden slechts door één deelnemer. Dit leverde leuke wedstrijdprijzen op die 6 januari worden overhandigd. Voor de 15 beste deelnemers van het klassement en de 3 periodewinnaars zijn er mooie prijzen en onder alle aanwezige deelnemers vindt er een uitgebreide verloting plaats.

Zet 6 januari dus alvast in de agenda en kom op die avond allemaal op tijd om te vernemen wie dit keer de glorieuze winnaar gaat zijn. We zien u allen graag verschijnen. Tot dan en veel plezier nog met de resterende wedstrijden!

De organisatie: Ank, Adrie, Ruud, Kevin, Mark