Jetty’s eettafel met bollen, bubbels en Bigband

De tafels worden straks weer gedekt, maar deze keer anders. Deze middag staan de bollen en bubbels centraal. Ook andere lekkere hapjes maar dat blijft het geheim van de kok.

De band die deze middag komt opluisteren heet Sax&Rhythm en bestaat uit maar liefst vier saxofoons, piano, gitaar, bas, drums, zanger, zangeres en dirigent. Het geld van Vlietwensen wordt in de fooienpot van deze band gestort, zij hebben daar vast een doel voor. Een foto zegt meer dan duizend woorden en inderdaad dit zegt genoeg.

We starten deze keer om 15.00 uur en gaan in ieder geval door tot 18.00 uur. Als je nu zegt daar wil ik bijzijn dan kan dat deze keer makkelijk. Wel graag even aanmelden. Het kan tevens de eerste en laatste vrijdagmiddag borrel worden van dit jaar. Je kunt dus ook later gewoon aansluiten, dan mixen we oud met minder oud en misschien zelfs jong.

Omdat het later wordt dan anders, kunt u eind van de middag/’s avonds thuis gebracht worden. Ook gehaald natuurlijk, een aantal chauffeurs staat voor u klaar en dan hoeft u niet in het donker naar huis.

U kunt zich opgeven voor Jetty’s eettafel op 30 december op dinsdagmiddag bij de Ouderen Soos of door middel van een briefje in de brievenbus van het Dorpspunt.