Opbrengst verjaardagen naar het goede doel

Vijf vrienden die kort na elkaar jarig zijn en één groot feest hebben gegeven bij Party Boerderij Hijdra, hebben hun “enveloppen” opbrengst aan het goede doel gegeven. De Alzheimer stichting heeft een mooi geldbedrag overgemaakt gekregen en de lokale voedselbank Leidschendam-Voorburg werd verrast met dozen mandarijnen, bananen en appels.

Theo van Veen, Chris de Groot, Jan de Groot, Marien van Wijk en Jan den Hollander wilden hun verjaardagen groots vieren en hebben dat ook gedaan. Maar in deze tijden willen zij zeker de medemens niet overslaan en bedachten om een gevulde enveloppe aan de genodigden te vragen. De lokale groente- & fruitspecialist van Rijn Culinair werd gevraagd om mee te werken om de voedselbank van de gewenste vitamines te voorzien. Chantal van Rijn en haar vader Cock werkte hier graag aan mee en schonken extra 2 dozen mandarijnen!

De heren feestgangers hebben zaterdag vele dozen fruit persoonlijk overhandigt bij de voedselbank aan de van Alphenstraat in Voorburg. De aanwezige medewerkers namen dit lekkers met open armen aan om zo weer vele mensen en gezinnen uit onze gemeente blij te maken.