Het beste dat Stompwijk is overkomen…

Het is alweer 52 jaar geleden dat De Dorpsketting is opgericht. En ik denk dat dit één van de beste dingen is die Stompwijk is overkomen. Want waar vind je nog dorpen met een eigen blad? En dan nog wel een dat elke week uitkomt én gemaakt wordt door vrijwilligers. Dat is echt bijzonder.

Ik wil een dik compliment maken voor de redactie, de nieters, de bezorgers, de vouwers en het bestuur. Velen van hen zijn al jaren betrokken. En sommigen zetten hun creativiteit zelfs al meer dan 50 (!) jaar in voor het blad. En dan denk je misschien dat de ideeën steeds hetzelfde zijn, maar nee hoor. De kracht van deze mensen is dat ze zich steeds weer opnieuw kunnen uitvinden. Steeds nieuwe ideeën hebben en dat met daadkracht ook snel voor elkaar krijgen. En altijd in samenwerking met anderen. Kortom, een krachtige, open club die we op handen mogen dragen.

En natuurlijk ook veel dank aan de Stompwijkse lezers, de trouwe adverteerders én alle inzenders van artikelen. Ga zo door! We maken het blad met elkaar!

José van Santen