Het mooiste wat mij dit jaar is overkomen! Even denken hoor… (Lani v. Santen)

Naast uitvoerend danseres ben ik mij de laatste 2 jaar gaan focussen op de social media app TikTok. Ik vond het eerst nogal suf maar na het constant posten van korte dansvideo’s merkte ik al snel dat het mij veel meer kon brengen! Nou heb ik dit jaar de 300.000 + volgers aangetikt op TikTok en kan ik het al een tijdje mijn werk noemen! 

Hiervoor had ik geen idee hoe je via social media een inkomen kon krijgen, ik gok vele van jullie ook niet haha! Omdat ik het zakelijke gedeelte toch liever uit handen wilde geven, heb ik dit jaar een nieuw management in Amsterdam, zodat ik mij alleen op het creatieve gedeelte hoef te richten en niet meer zelf hoef te onderhandelen!

Ik krijg dus aanvragen binnen (dit jaar) van o.a. merken als Hunkemöller, Lay’s, Mentos, Reebok die reclame willen maken d.m.v. een dans video met het product/kleding via mijn TikTok en/of Instagram platform.

Daarnaast ben ik Spaanstalig artiest en kan ik met trots zeggen dat mijn eerste uitgebrachte nummer dit jaar, al bijna op 1 miljoen streams staat en m’n nummers wereldwijd worden beluisterd! Toch wel een droom! 

Wat misschien ook een leuke highlight is om te delen met Stompwijk: ik ben afgelopen maand als artiest getekend bij het Muziek label “De Formule”. Volgend jaar wil ik mij meer richten op muziek en eigen shows dus wie weet, Summerland?? *hint* 

De buitenlandse dansopdrachten heb ik het afgelopen jaar moeten afslaan, omdat ik hier zonder QR helaas nog niet mocht komen. Maar ik kan wel zeggen dat ik mij genoeg heb vermaakt in NL! Ik ontmoet steeds leuke lieve mensen, ik ben gezond, heb de allerleukste vriend, de liefste familie en vrienden dus ik heb eigenlijk niks te klagen!

Dus leef ik m’n droom leven? Zeker! Alleen de Villa en de Porsche ontbreken nog, maar mocht het zover zijn laat ik het wel even weten haha!

Ik wil iedereen alvast een heel mooi, liefdevol, gezond en gelukkig nieuw jaar wensen! Ga je dromen achterna en haal er alles uit!

Liefs, Lani van Santen

P.s. aanstaande vrijdag 23 dec. komt er een nieuw remix nummer van mij uit op Spotify/YouTube!

Mocht je het leuk vinden mij in de gaten te houden kan je mij vinden op TikTok, Instagram, YouTube en Spotify onder de naam: Lani Manila.