VrouwActief ….. december en januari

Wat een sfeervolle avond hebben wij gehad in het Dorpspunt afgelopen dinsdag als afsluiting van dit jaar. De dames van The Notes zongen prachtige liedjes begeleid door toetsenist Wim Loos met een aantal best wel pittige teksten, de 3 stemmen liepen harmonieus in elkaar over en soms kreeg ik er kippenvel van. Hopelijk heeft het bij jullie ook het nodige losgemaakt en kunnen we terugkijken op een geslaagde avond. De sfeerlichtjes in de kerststerren zorgden ook voor een intieme gezelligheid en de lekkere hapjes maakten de avond compleet.

Iedereen mocht na afloop zo’n ster mee naar huis nemen, maar omdat het zo koud was hebben we ze wel in de folie gelaten en moesten jullie thuis de (licht)slingers nog ophangen. Gelukkig was het wel koud, maar niet spekglad zoals een paar avonden later, dan hadden we deze avond waarschijnlijk met veel minder leden moeten vieren. Ruim 50 leden konden wij begroeten, helaas een aantal wegens ziekte of andere omstandigheden verhinderd.

Volgende maand op 10 januari komt Stichting Opkikker bij ons langs en wij hopen dat jullie dan allemaal weer aanwezig zijn. Er is ook de mogelijkheid om wat spulletjes te kopen met de opbrengst voor het goede doel.

WIJ WENSEN ALLE LEDEN EN HUN GEZIN

HELE FIJNE KERSTDAGEN,

EEN MOOIE JAARWISSELING

EN

ALLE GOEDS VOOR 2023!

Bestuur VrouwActief, Elly, Ank, Ria, Conny en Lenie