Jetty’s eettafel

Op de een na laatste dag van het jaar werd Jetty’s eettafel op een andere wijze gevierd. Met bubbels en bollen. Niet om 12 uur aan tafel, maar om 15.00 uur. Niet met een zacht achtergrond muziekje maar met een kleine, grote band. En wat waren die goed zeg. Piet had zijn eigen Sax & Rhythm meegenomen, met allerlei instrumenten en samen met de zangeres en zanger hebben ze er een ontzettende feestelijke middag van weten te maken. Kerstnummers en evergreens wisselden elkaar af en af en toe werd en flink meegezongen.

Ruim 50 deelnemers, het orkest van 12, de 4 koks en pakweg 7 vrijwilligers waren aanwezig om de middag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Jammer genoeg waren een aantal deelnemers ziek, want er heerst een venijnig griepje. Dat was jammer en zij hebben echt wat gemist. De zaal feestelijk versierd, een ieder in een feestelijk outfit en keurig gekapt aan tafel. Kortom feest.

De hapjes varieerden van een overheerlijk pompoensoepje, gevulde piccolini’s, pasteibakjes gevuld met ragout, pittige balletjes in tomatensaus, een patatje mét en natuurlijk oliebollen en appelflapjes.

De flessen champagne en oliebollen zijn deze keer gesponsord, waarvoor onze hartelijke dank.  Een warme omgeving, sfeermuziek en gelegenheid om een dansje te doen. Ingrediënten voor een fantastische middag. Mede mogelijk gemaakt door sponsors en Vlietwensen. En zeker voor herhaling vatbaar.

De eerstvolgende eettafel is op 27 januari en volgens mij staat er dan erwtensoep op het menu. Ook heerlijk.

Petra Oliehoek- van Es