Gemeente Nieuwsflits

Welke klus laat u klaren op 10 en 11 maart?

Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023

De jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet is dit jaar op 10 en 11 maart. Heeft u nog een klus bij een maatschappelijke organisatie die blijft liggen omdat er geen tijd voor is? Of heeft u nog wat tijd over om een handje mee te helpen? Meld u dan nu aan. Daarnaast kunnen organisaties tot en met 31 januari een financiële bijdrage aanvragen. Hierbij geldt wel: op = op.

Meer over NLdoet en aanmelden

www.nldoet.nl/meld-je-activiteit-aan

Hoornbrug dicht vanwege groot onderhoud

De provincie Zuid-Holland voert vanaf half januari tot en met maart groot onderhoud uit aan de Hoornbrug. De brug is vanaf 6 februari tot en met 17 maart in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Auto’s en fietsers worden omgeleid met borden. Voetgangers kunnen gebruikmaken van de brug. Wanneer de brug voor de werkzaamheden omhoog moet staan, vaart er een pontje in de directe omgeving van de brug. Dit wordt met borden aangegeven.