VrouwActief ….. januari

Ondanks het slechte weer waren er dinsdag toch rond de veertig vrouwen naar het Dorpspunt gekomen waar Wendy Koot en Frances Soonius van Stichting Opkikker uitleg kwamen geven over alles wat deze Stichting toch zo bijzonder maakt.

De jonge ambassadeurs Tim, Maureen en Robine vertelden wat zij zelf op hun jonge leeftijd hebben meegemaakt en zij zijn als geen ander in staat om een goede uitleg te geven over de invloed van deze Stichting.

Zelf kon ik er nog niet bij zijn, maar van de andere bestuursleden heb ik gehoord dat het een fantastische avond is geweest met een lach en een traan. Mijn verrassing was groot toen zaterdag Wendy en Tim ineens met een opkikker bij mij thuis kwamen, met bloemen in een speciale vaas met hert gegraveerd door Jolanda en een Opkikkerpakket. Bedankt hiervoor. Ook zij waren enthousiast over de avond en mede dankzij alle aankopen en verschillende donaties hebben zij maar liefst € 413,65 opgehaald op deze avond. Een drukke avond ook wat betreft de verkoop dus, want hun artikelen zijn bescheiden in prijs zodat iedereen wel iets kan kopen om een ander een opkikker te geven.

Een mooie Stichting en vooral voor de ambassadeurs die vanuit hun hart spreken en heel veel doorzettingsvermogen hebben neem ik mijn petje af.

Volgende maand op dinsdag 14 februari gaan we een mooie film kijken met z’n allen.

Namens het bestuur van VrouwActief, Ria Luiten